EBA Kursları

Eğitim alanının teknolojiye taşınması amacı ile kurulan EBA eğitim bilişim ağı, Milli Eğitim Bakanlığı ve yayınevleri tarafından desteklenen ve sürekli güncellenen çevrimiçi eğitim platformu. Eğlenerek öğretme misyonu ile yola çıkan EBA kurs yöneticileri ve destekçileri her geçen gün sisteme yeni bir özellik katarak, öğrenciler için faydalı içerik üretmek için çalışıyor. EBA kurslarına her gün binlerce öğrenci girerek, okul sonrası zamanlarını aktif ders çalışma ile geçirerek, başarılarına başarı katıyorlar. Sınıfta anlamadığı ya da kaçırdığı konuları, yüzlerce yayınevinin arşivinden bulabilen öğrenci, kayıplarını fırsata çevirebiliyor. EBA kursları sayesinde, tatilde ve her yerde ders çalışmak mümkün. İnternet dünyasında en aktif kesim elbette çocuklar olduğu için, EBA kurslarının internette olması çocukları cezbetmiş durumda. Bu sebeple, interaktif öğretici program ve modüller sayesinde, oyun destekli bir sistem olan eba, her geçen gün öğrencileri başarıya götürüyor.

EBA Kursları Ne Zaman Başlıyor? Nasıl Kayıt Olabilirim?

EBA kursları çalışmalarında öğretmenlerin, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ve bazı yayınevlerinin çabası görülmeye değer bir sistem yaratmış durumda. Bugünkü yazımızı EBA kursları hakkında merak edilenler konusuna ayırdık. 2016-2017 eğitim öğretim yılı için EBA kursları, 3 Ekimde başlayıp, 15 Ocak’ta bitmesi üzerine ayarlanmıştır. EBA kurslarına başvuru tarihleri internet üzerinden duyurulmakta olup, dersler de okulun açılması ile başlamaktadır. Her yıl binlerce öğrenci EBA kayıt ol sistemi üzerinden EBA kurs kayıt yapma işlemlerini tamamlayarak, EBA test ve kaynaklarına sınırsız erişim sağlarlar. EBA kurslarına ait olan sisteme, EBA kurs kayıt işlemlerini gerçekleştirerek giriş sağlarken, EBA kurs şifre problemi için de EBA şifremi unuttum butonundan faydalanabilirsiniz.

EBA Kurs Girişi

EBA Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?

Eğitim bilişim ağına giriş yapmak için, EBA kaydol butonuna tıklayarak, mebbisten alınacak bilgiler ve diğer gerekli bilgileri doldurmanız gerekir. EBA kurs şifresi size verilecek olup, her girişinizde bu şifre sizden talep edilecektir. Şifrenizi unutmanız veya kaybetmeniz halinde ise, EBA şifre yenileme işlemi yapmanız gerekmektedir. EBA kurs öğrenci girişi yapmak için, EBA sitesine giriniz. Sitedeki gerekli giriş bilgilerini doldurduktan sonra, modülleri veya kazanım testlerini gezerek dilediğiniz konuya ulaşabilirsiniz.

Yorum Yazın